Gril-ning

BLOGGTORKA TILL MAX ! Tar Semester i 1 vecka ! När jag kommer tillbaka från olleywood o turkiet ska jag berätta hela resorna;) ! MYYYYYYYYYYYYYYYYCKET ATT LÄSA:)


Like a cirkel

Shululu!

Har varit ute me nåågraa o chillat ;) de var fett roligt som alltid;) imorgon så har ja nog inga planer;) får se vad som händer;)






Angående tävligen;=



DEN SOM LÄNKAR TILL MIN BLOGG HAR CHANS ATT VINNA EN FET KEBAB FRÅN LILLA VALENTINA!

Gör såhär.. Länka min blogg http://karlektillmaat.blogg.se  Skriv varför JUST DU VILL han Kebaben! Sedan skriver du här i min blogg på de här inlägget om du har gjort de;) !   Tävligen avgörs 1 Augusti!


One day in kista

Shulylyl


Idag har jag varit i kista o chillat me grabbarna. Tuung dag me mat o allt;). Träffade min kebab en stund för de e imorgon hon åker! Ufff dem hära grabbarna är galna säger ja bara;) Vi var typ överallt.. Hallonbergen , kista,solna.. Imorgon vet jag inte vad som kommer att hända! Får väl hitta på något.. Snart ska jag åka till turkiet o hälsa på taarkan..  sen om 2 veckor ska jag åka  o hälsa på eddie i holleywoood


Imorgon kommer de ut angående DEN STORA TÄVLINGEN

Passar på att lägga en fet låt av taarkan Som jag ska hälsa på


Tjena kompis hur mår du ja mår bra , tack ska du ha

Sheeeeena;) Ska taga till kista idag me nååågra ;) När jag kommer hem blire ett fet inlägg om dagen;) PEACE


Ballerina Den fina kan skina

Näääääääen SHUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIU ALLA MINA FANS!;)

VAD HÄNDER ALLT BRA?


DET KOMMER SNART KOMMA EN RIKTIGT FET TÄVLING;) Där man har chans att VINNA  ETT RIKTIGT TUUUUUUNGT PRIS;) håll utkik ;)


Nu ska jag berätta lite om min dag;)

MÅÅÅSTE BARA FÖRST SÄGA ATT SVERIGES VÄDER E FUUUUUUUUUUUUUUCKT UP;) Vi kommer dö 2012 ;)


Iallfall det börjades med att jag vaknade av regnet som öste ner.. Seeeeen 10 minuter senare Blev de väääääärsta soooolen;) Tänkte ta på mej mina Gucci solglasögon, Men det blev svårt att välja för att jag har ett par prada. Så jag stog o funderade i 20 min om vilka solglasögon jag skulle ta på mej. Jag kom fram till att Välja Armani ! Men då började de blixtra.. Jag skulle åka till Stureplan o sedan til min kebab.. Men när jag satt i min limo blev jag omringad av massa fans. Då öppnade jag fönstret o slängde lite kebab till dem.. Sen när jag kom ut från alla fans så åkte jag till min kebab;) vii chillade såådära;) Mycket trevligt;)

Imorgon får jag se vad jag ska göra;) Ska nog ringa ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅMIIIIID O NAAVIIID;) ( skööööööna grabbar;))



ALLA MINA FANS;) ! FORTSÄTT ATT LÄS BLOGGEN;) DE KOMMER BLI EN FET TÄVLIG SOM SAGT;) MYCKET FINT PRIS;) 1 VINNARE;)


Väääääärldspremiär för Blooooooggggggen;)

Shululu alla faaaaans;) Jag hade bloggtorka men nu är den över för att det har regnat de senaste dagarna;)



Äntligen íngen mera skola! INGAAA MERAA LÄÄÄÄXOR;) Nuu är de bara utomlands som gäller;) Ska besöka holleywood igen;) ( At Eddie murhpy)  Ska tagga till spanien!    Och turkiet;;)

Kommer berätta allt i denna blogg;)


Nu ska jag berätta lite om sommaren ;)


Det har varit väldigt dåligt väder o De DISSAR VI FÖR ;)  Men det har varit väldigt bra annars;) Har varit på Stureplan några dagar;) Har grillat me några vänner;) vii har chillat varje dag o allt ;)   DE HISSAR VI FÖR;) Imorgon ska jag nog vara med min kebab;) hooon åker bort på söndag så ja kmr sakna henne!


FÖÖÖÖÖÖÖÖÖLJ BLOGGEN NU;) De kmr komma tävligar o allt me feeeeeta priser;)


RSS 2.0